Coöperatieve speltheorie voor Wiskunde B

Welkom op de Elektronische leeromgeving (ELO) voor het vak Wiskunde B. Deze vrij toegankelijke website is gemaakt door het projectteam Wiskunde B/D van Tilburg University en ondersteunt de door dit projectteam gemaakte dictaat Speltheorie voor het vak  Wiskunde B.

In deze ELO is ieder dictaat opgedeeld in een aantal hoofdstukken, welke bestaan uit een aantal paragrafen. Deze corresponderen met de secties in het bijbehorende papieren dictaat. Iedere paragraaf bestaat op zijn beurt weer uit een aantal onderwerpen. Ieder onderwerp heeft zijn eigen pagina met daaraan eventueel gekoppeld pagina’s met extra uitleg, voorbeelden, filmpjes en opgaven. Je kunt zelf bepalen wat voor jou relevant is.

Om de meerkeuzeopgaven optimaal als leer- en oefenmiddel te gebruiken, zul je de opgaven met pen en papier moeten uitwerken om zo een antwoord te selecteren. Bij ieder antwoord wordt een specifieke terugkoppeling gegeven. Zo geeft het goede antwoord (kort) de bijbehorende berekening of uitleg, terwijl bij een fout antwoord wordt gewezen op de (waarschijnlijk) gemaakte fout, waarbij eventueel een verwijzing naar een stuk theorie of een voorbeeld wordt gegeven.

Voor vragen, opmerkingen, suggesties of verbeterpunten voor deze ELO kun je e-mailen naar WiskundeD@tilburguniversity.edu.

N.b. Je kunt door de pagina's navigeren met de pijltjestoetsen <- en ->